Wie is Marie-Stella-Maris?

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten wij ons in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat jij koopt, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.

Hoe is het idee ontstaan?

Het begon bij Patrick Munsters. Na een succesvolle carrière in de mode-industrie wilde hij mensen inspireren om bewuster (en socialer) te consumeren.
VN Resolutie 64/292 – Het mensenrecht op water en sanitaire voorzieningen
Toen de Verenigde Naties in 2010 toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen een mensenrecht verklaarden en daarbij internationale organisaties opriepen geld beschikbaar te stellen om dit wereldwijd te realiseren, raakte Patrick geïnspireerd.
Een jaar later, in 2011, richtte hij samen met Carel Neuberg (achtergrond in diverse commerciële en directiefuncties binnen leidende ICT bedrijven) Marie-Stella-Maris op, om gezamenlijk op een eenvoudige manier een directe bijdrage te kunnen leveren aan de wereldwijde waterproblematiek.
Waarom mineraalwater- en verzorgingsproducten?
Water, sanitatie en hygiëne zijn de basiselementen achter Marie-Stella-Maris. Om toegang tot schoon drinkwater te realiseren, is het van belang om naast het water ook aandacht te besteden aan sanitaire voorzieningen en hygiëne. Deze directe link tussen schoon drinkwater en hygiëne heeft Marie-Stella-Maris in 2014 geïnspireerd om naast natuurlijk mineraalwater ook natuurlijke verzorgingsproducten aan te bieden.

Klik hier voor meer informatie over de ingrediënten die we gebruiken en onze productfilosofie.

Marie-Stella Maris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *