Handgemaakt in Nederland met liefde!
Alle producten van HappySoaps worden liefdevol met de hand gemaakt in hun eigen zeeperij. Ze hebben bewust gekozen om onze zeeperij in Nederland te vestigen, omdat ze het belangrijk vinden om onze CO2-voetdruk zo klein mogelijk te houden door onnodige reiskilometers te vermijden. Door het in Nederland te produceren weten zij ook precies welke ingrediënten in de producten zitten.

Verkrijgbaar voor iedereen
Met HappySoaps willen ze écht impact maken, het is ook echt niet meer nodig dat de schappen met verzorgingsproducten vol plastic staan. Om deze conservatieve verzorgingsmarkt op te schudden willen zij dat HappySoaps toegankelijk is voor iedereen. Zowel in verkrijgbaarheid als prijs. Daarom hanteren ze eerlijke prijzen en zijn ze constant bezig om in zoveel mogelijk fysieke verkooppunten te liggen.

Op naar een plasticvrije toekomst!
Met hun kleine enthousiaste team zijn zij constant bezig met het ontwikkelen van HappySoaps. Dit doen ze met fijne natuurlijke ingrediënten, innovatieve verpakkingen en het regelmatig uitbrengen van nieuwe producten. Samen met hun klanten willen ze hun doel bereiken: plasticvrije verzorging voor iedereen. Want alleen samen lukt dat.